Behandelprogramma: Ziekte van Lyme

Alvital heeft ervaring met het succesvol behandelen van de ziekte van lyme op een natuurlijke wijze zonder gebruik van antibiotica.
Dat programma wordt bij het eerste consult op maat gemaakt voor de specifieke belasting. Het programma heeft een doorlooptijd van één tot zes maanden en kan zo'n 4 tot 12 behandelingen omvatten.

Van belang is om de co-infecties ook door te meten en te behandelen in een gelaagde aanpak van ontgifting. De belangrijkste belasting komt van de Borrelia burgdorferi. De co-infecties worden vervolgens aangepakt, zoals Bartonella, Babesia, Rickettsia, Mycoplasma, Myamotoi, etc., en ook de lyme "look alikes": Coxsackie B, Erlichiosis, Yersinia, Ziekte van Weil, etc.

Het meten en behandelen gaat met behulp van frequentiedraad remedies. Door deze frequentiedraden bij je te dragen wordt je 24 uur per dag behandeld met helende frequenties die jou genezen van de ziektekiem. Je hoeft geen medicijn in te nemen. Deze therapie is een vorm van energetische geneeskunde en is ontwikkeld door André Schaap en Truus Hartsink. Zij hebben al 30 jaar ervaring met deze therapie. Ruud Beckrop is opgeleid door André.

Ervaring van één van de cliënten:
Een cliënt kwam met klachten van vermoeidheid, oogklachten en hartklachten. De oogarts wilde al opereren, de cardioloog stuurde aan op een hartoperatie. Na de meting bij Alvital bleek het een meervoudige Lyme belasting te zijn van Borrelia en Bartonella. De behandeling met frequentie remedies was succesvol in 3 maanden. De operaties waren niet nodig.Heb je klachten (zie ook lymenet.nl voor een overzicht van symptomen), maak dan een afspraak of vraag gerust om meer uitleg.

Bel 0294 - 741 033 of mail naar info@alvital.nl.