RSI - Bij Alvital wordt de diepere oorzaak behandeld van je muisarm

Muisarm of RSI staat voor Repetitive Strain Injuries. Dat zijn blessures als gevolg van herhalende ingespannen handelingen bij werkzaamheden of sport. Dat geeft klachten aan de handen, polsen, armen, ellebogen, schouders, nek of rug of een combinatie daarvan. Een andere naam hiervoor is KANS. Dat staat voor klachten aan armen, nek en schouder (vertaald uit het engels: CANS - Complaints of the Arm, Neck and/or Shoulder). Het kan pijnklachten geven aan de pezen, spieren of weke delen, meestal aan handen en polsen.
Vaak is dat het gevolg van computerwerk (muisarm, tenniselleboog), kapperswerk, montagewerk of een sportbelasting.
Diepere oorzaken van de klachten kunnen zijn een sluimerende burnout, te gespannen zijn, angstig zijn, oververmoeidheid zijn, geen grenzen aan kunnen geven op het werk en geen "nee" kunnen zeggen.

Wat zijn RSI-klachten?:

Gaan je klachten niet over met deze oefeningen?

ALVITAL biedt je een krachtige combinatietherapie met Bioresonantie-therapie en Quantum Touch voor het snel verminderen van de pijnklachten aangevuld met Psychodynamica voor het aanpakken van de diepere oorzaken. Zo pak je de oorzaak en het gevolg aan. Deze combinatie is zeer effectief in het snel terugdringen van je klachten. Prettig is het dat je ontspannen zit in een relax-fauteuil tijdens de meting en de behandeling met energiegolven. Er wordt niet gemanipuleerd of gekraakt. Het is een breed georiënteerde behandeling en biedt je meer dan een behandeling bij een chiropractor, manueel therapeut, fysiotherapeut voor de fysieke klachten of een behandeling bij een psycholoog voor de werkstress of een coach voor het ergonomisch corrigeren van je werkhouding en je werkblad of alleen het aanschaffen van werksteunen, ergonomische muis, etc. Dat zijn op zichzelf prima behandelingen, die goed kunnen helpen, maar als deze vaak herhaald moeten worden en de oorzaak niet wegnemen, dan is het tijd voor een diepere behandeling van de oorzaak van klachten.
Alvital is gespecialiseerd in het meten en behandelen van de onderbewuste oorzaken van de RSI-klachten. Als de oorzaak wordt aangepakt, dan geneest het lichaam zelf en verdwijnen de klachten of worden ze beheersbaar.

Volgens de RSI-vereniging is de beste behandeling van RSI een brede aanpak. Dat is exact wat ALVITAL jou aanbiedt.

Maak nu een afspraak als je snel vermindering wilt van je RSI klachten en bereid bent aan de diepere oorzaak te werken. Bel: 0294 - 741 033.