Frequentiedraad therapie

De ziektekiemen (micro-organismen zoals Lyme) worden behandeld met frequentiedraden, specifiek geprogrammeerde stukjes koperdraad met een trilling, die je meeneemt en bij je draagt. Zo wordt je 24 uur per dag behandeld met deze trilling zonder dat je medicijnen hoeft in te nemen en wordt een ziektekiem (bijv. de Borrelia) onschadelijk gemaakt in een aantal weken tijd.

Dit is een in 30 jaar ontwikkelde en beproefde methode van André Schaap en Truus Hartsink.

Elk micro-organisme heeft een specifieke frequentie of trilling nodig om onschadelijk te worden gemaakt. Bijvoorbeeld Borrelia wordt onschadelijk gemaakt met de frequentie van Laurinezuur (uit kokosvet). De co-infecties hebben ieder weer een eigen frequentiedraad nodig.

Frequenties zijn afgeleid van vitamines, mineralen en elementen van de atomaire elemententabel. De specifieke frequenties van deze elementen worden in koperdraad geprogrammeerd met een apparaat dat een stroompje door de draad stuurt waarna de programmering van de trilling in de draad achterblijft.

Bij het dragen van een frequentiedraad neemt je lichaam deze trilling op en de ziektekiem wordt hiermee onschadelijk gemaakt door de trilling. Ook wordt jouw eigen afweersysteem wakker geschud en dat maakt de ziektekiem onschadelijk.

Het is de kennis en kunde om eerst het micro-organisme op te sporen en dan de bepalen welke specifiek geprogrammeerde frequentiedraad moet worden ingezet om de ziektekiem onschadelijke te maken.

Ik heb de opleiding bij André Schaap gevolgd en pas zijn methode toe bij Alvital.

Wil je ook genezen van je ziekte zonder medicijnen?
Je kunt altijd vrijblijvend iets vragen of direct een afspraak maken:
Bel/sms naar 06 53 53 60 92 of Email naar info@alvital.nl.