Hoe werkt Alvital?

Het is de missie van Alvital om jou te begeleiden in het leren loslaten van je onbewuste blokkades zodat je herstelt en dan vitaal je eigen missie kunt leven.

Bij Alvital ontvang je een comfortabele behandeling met vitale levensenergie. Terwijl je in een relax-fauteuil zit, word je gemeten en behandeld met zachte, nauwelijks voelbare, energiegolven van de bijzondere SCIO bioresonantie-therapie. Dit wordt in overleg gecombineerd en versterkt met psychodynamica en quantum touch healing. Deze combinatie van energiewerk is uniek. Het zorgt voor een krachtige dieptewerking en doelgericht resultaat door het verminderen of direct verdwijnen van je klachten en het versterken van je vitaliteit.

De meting en behandelingen zijn pijnloos. Je bent met vijf geleidende bandjes gekoppeld met het systeem. Er zijn geen prikkende naalden, geen koude metalen platen voor je voeten, geen krakende manipulaties, geen machines waar je in een nauwe tunnel wordt geschoven, geen plakkers op je lijf, etcetera, want zo wordt er niet gewerkt. Je kunt je kleren gewoon aanhouden.

Alvital is de praktijk die jou snel helpt zoeken naar de diepste oorzaak van je onbalans middels een meting met Bioresonantie. Het systeem meet in korte tijd 10.000 functies en stressfactoren in al je dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat geeft je inzicht in je conditie en de oorzaken van klachten. Je krijgt adviezen voor versterking van je vitaliteit, gezondere voeding, beweging en eventueel benodigde aanvullende supplementen.

Er wordt een behandelplan met je besproken, met het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling is een unieke, krachtige combinatie van energetische werkvormen en brengt je bij de kern van je eigen zelfgenezend vermogen door de oorzaak te behandelen. Het geeft een krachtige dieptewerking tijdens en na de behandeling. Onbewuste energieblokkades worden opgeheven en je natuurlijke balans en vitaliteit herstellen zich. Je verbetert vanuit de kern je gezondheid. In eerste reactie kan er ook vermoeidheid optreden, omdat er afvalstoffen vrijkomen, die moeten worden opgeruimd door het lichaam. Dan volgt na een aantal dagen of na vervolgbehandelingen de verbetering.

Onderdeel van een behandelplan kan zijn het volgen van een ontgiftingskuur om afvalstoffen, toxische belastingen of virussen af te voeren uit je lichaam. De SCIO meting geeft hierover adviezen. Je leefstijl en patroon van eten, drinken en bewegen zijn ook standaard onderwerpen van gesprek en advies in een consult.