Persoonlijke APK

Je kunt lang doorlopen met klachten van zeurende pijntjes, vermoeidheid of gespannen zijn. Ziekten, micro-organismen, zoals virussen, bacteriën, etc. kunnen jarenlang in ons lichaam zitten voordat de symptomen van ziek zijn zich aandienen. Eén op de drie mensen loopt vroeger of later kans op het krijgen van kanker, diabetes of hart- en vaatziekten, waar jaarlijks tienduizenden mensen aan sterven. Wil jij bij de risicogroepen horen of ga je op tijd aan je gezondheid werken?

Medische onderzoeken, scans, etc. geven vaak wel uitslag over symptomen, maar niet altijd de uitslag over de oorzaak van klachten. Als je dus gestrest of vermoeid bent of pijnklachten hebt en je wilt de diepere oorzaak weten, doe dan de persoonlijke APK. Dan heb je de grootste kans om uit de risicogroepen te blijven en op tijd aan de verbetering van je gezondheid te werken.

De persoonlijke APK is een energetische vitaliteitsmeting met het SCIO-EDUCTOR Quantum Biofeedback systeem. Je krijgt in 45 minuten inzicht in je stressfactoren, oorzaken van onbalans en een advies voor verbetering van je vitaliteit.
Op 10.000 lichaamsfuncties en stoffen wordt je doorgemeten en worden de resultaten geanaliseerd. Het geeft je een uitgebreid beeld van je stressfactoren waar je aan kunt werken. Een rapportage van ruim 30 pagina's met grafieken en uitleg krijg je via Email opgestuurd.

Bedrijven en organisaties varen hier wel bij, omdat medewerkers, die periodiek een APK en een doelgericht, kort stressreductieprogramma doorlopen, minder stress hebben, minder vaak ziek zijn, energieker zijn, zich beter kunnen concentreren en beter presteren.

Preventieve zorg wordt steeds belangrijker, zowel privé als in organisaties. Met de vergrijzing neemt langzaam het tekort aan bekwaam personeel toe. Mensen moeten langer doorwerken en willen fit blijven tot op hoge leeftijd. Vanuit nieuw spiritueel leiderschap met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt de preventieve zorg voor personeel steeds belangrijker. Het tijdig onderkennen van te hoge stressniveaus, beginnende degeneratie, verminderde concentratie en dus productiviteitsverlies is een voorwaarde om op tijd in te grijpen, voordat mensen ziek worden, kort of langdurig.

Als je onder druk moet presteren, dan is het goed om regelmatig, 1 of 2 keer per jaar, een preventieve meting te doen. Als het nodig is, dan kun je een drietal stress-reducerende behandelingen nemen. Dat is duurzaam investeren in je grootste kapitaalgoed,
de gezonde conditie van je lichaam en geest.