Rug- en nekklachten - Bij Alvital wordt de diepere oorzaak behandeld

De volgende klachten zijn vaak gerelateerd aan nek- en rugklachten: hoofdpijn, migraine, RSI of muisarm, chronische pijn, nekpijn, rugpijn, pijn in de schouder, tenniselleboog, pijn in de pols, handen of vingers, scheve heup, pijn of tinteling in de benen, burnout of vermoeidheid. De klachten kunnen ook optreden bij mentaal/emotionele klachten zoals gespannen of angstig zijn.

Hoe ontstaan rug- en nekklachten?:


Gaan de klachten niet over met rust, chiropractie, fysiotherapie en gerichte oefeningen?

ALVITAL biedt je een krachtige combinatietherapie met Bioresonantie-therapie en Quantum Touch voor het direct verminderen van de pijnklachten aangevuld met Psychodynamica voor het verminderen van je werkstress of onbewuste spanningen. Zo pak je de oorzaak en het gevolg aan. Deze combinatie is zeer effectief in het snel terugdringen van je klachten. Prettig is het dat je ontspannen zit in een relax-fauteuil tijdens de meting en de behandeling met energiegolven. Er wordt niet gemanipuleerd of gekraakt. Het is een breed georiënteerde behandeling en biedt je meer dan een behandeling bij een chiropractor, manueel therapeut, fysiotherapeut voor de fysieke klachten of een behandeling bij een psycholoog of een coach voor de geestelijke, stressgerelateerde klachten. Dat zijn op zichzelf prima behandelingen, die goed kunnen helpen, maar als deze vaak herhaald moeten worden en de oorzaak niet wegnemen, dan is het tijd voor een diepere behandeling van de oorzaak van klachten. Alvital is gespecialiseerd in het meten en behandelen van de onderbewuste oorzaken van de rugklachten en nekklachten. Als de oorzaak wordt aangepakt, dan geneest het lichaam zelf en verdwijnen de klachten of worden ze beheersbaar.

Maak nu een afspraak als je snel vermindering wilt van je klachten en bereid bent aan de diepere oorzaak te werken. Bel: 0294 - 741 033.