Therapeuten

De praktijk Alvital is van Ruud Beckrop

Natuurgeneeskundig Therapeut

Ruud Beckrop MSc., maakte na ruim 25 jaar in de ICT, consultancy, interim management en coaching werkzaam te zijn geweest, in 2004 de omslag naar therapeut. Vanuit een doorleefde ervaring en deskundigheid in zowel menselijke als organisatorische aspecten, staat hij borg voor een begripvolle begeleiding. Hij is opgeleid als Auctor (wegbereider) in emotioneel lichaamswerk, heeft Psychotherapie aan de hbo Academie voor Psychodynamica afgerond, alsmede de hbo Medische basisvakken. Trainingen in Quantum Touch volgde hij bij de grondlegger daarvan: Richard Gordon. Opleiding in het opsporen en behandelen van virussen, bacteriën en schimmels, zoals bijvoorbeeld Lyme, Pfeiffer, etc., volgde hij bij André Schaap. Hij is geregistreerd natuurgeneeskundig therapeut bij de beroepsorganisatie B.A.T.C.

Ruud Beckrop

De drijfveer in Ruud's werk, is het opsporen van de eerste schakel waarmee de ketting met opgeslagen en onverwerkte emoties begint, die klachten en ziekten veroorzaakt. Zijn werkmethode om dit op te sporen, is een unieke combinatie van eigentijdse meettechnieken en energetische werkvormen. De meting met de SCIO-EDUCTOR geeft bijzonder veel informatie. Door deze meetmethode samen met Psychodynamische technieken en/of Quantum Touch te gebruiken, krijgt de behandeling exact de juiste dieptewerking mee. Daarmee worden onderbewuste blokkades weg weggehaald of verlicht, klachten vermindert en vaker nog, helemaal opgelost. Zijn specialisaties zijn het werken met AD(H)D, Burnout en Lyme.

Ruud werkt samen met een groep artsen en therapeuten. Bij coaching-, re-integratie-trajecten en outplacement biedt hij een ondersteunende therapie om resultaat te bespoedigen. Dat haalt cliënten sneller uit een dip. Ruud geeft zijn behandelingen ook op afstand (dat is handig bij kleine kinderen of mensen met een beperkte mobiliteit, die niet naar de praktijk kunnen komen). Het geeft Ruud een grote voldoening om zijn werk voor de medemens te mogen doen.