Zoek je hulp bij het verwerken van trauma’s?

Bijvoorbeeld een onverwerkt overlijden van een dierbare, verdriet, een emotioneel trauma.
Of een whiplash na een ongeluk, een fysiek trauma, met pijnklachten met eventueel emotionele gevolgen, zoals angstig blijven.

Als Psychodynamisch therapeut heb ik de opleiding en ervaring om je hierbij deskundig en veilig te helpen bij zowel fysieke als mentaal/emotionele trauma’s.
Je kunt last hebben van een gevoel van een band om je nek of je enkel en geen oorzaak weten. Ook bij dit soort spirituele belastingen kan ik je veilig behandelen.

Als healer kan ik bij jou met Quantum Touch de fysieke en mentaal/emotionele spanning verminderen, veilig zonder “kraken” of manipulatie van wervels, en je lichaam meer in balans brengen en daardoor spanning en pijn verminderen. Veel whiplash klachten heb ik al met succes behandeld.

Heb je last van angsten?

Als therapeut en als healer kan ik diepere oorzaken van je spanning opsporen en veilig behandelen met meerdere therapievormen in de praktijk. Ook ziektekiemen, zoals Lyme, kunnen een rol spelen bij angsten. Deze kan ik in combinatie met jouw angsten behandelen.

Een door mij ontwikkelde techniek is SER - Stress and Emotional Release.
Hierbij leer je emotionele spanning los te laten in een gestructureerde aanpak, want loslaten wordt je zo vaak en zo gemakkelijk verteld, maar hoe leer je dat en hoe doe je dat?

Draag je een vreemde energie bij je, een entiteit of aanhechting, die niet van jou is of is er een vreemde energie bij je in huis?

Slapen je kinderen niet? Zien ze schaduwen of personen in huis? Voel je je niet prettig op een plek in huis? Gebeuren er ongelukken in huis?
Heb je last van veel ongelukken in je leven? Ben je vervloekt door iemand of gebruikt iemand zwarte magie tegen jou?
Ben je in jouw familie onbewust de drager van een familiebelasting/familievloek? Was jij het meest gevoelige kind? Leunde het hele ouderlijke gezin op jou en parasiteerden zij op jouw energie? Deze belastingen kunnen al meerdere generaties in je familie voorkomen. Als je de drager bent kunt je er van af komen, inclusief je eigen kinderen en je familie.
Als spiritueel therapeut heb ik ruime ervaring met het veilig weghalen van vreemde energieën (entiteiten) en vloekenbelastingen bij jou, je familie en uit je huis, ook zonder dat ik bij jou thuis hoef te komen.

Bij de aanpak van al deze problemen heb jij het voordeel dat ik in al je dimensies oplossingen kan bieden en je breed kan behandelen, van ziektekiemen (fysiek) tot energetisch storende ladingen. Vaak gaan op zwakke plekken in een lichaam de ziektekiemen zich nestelen en dienen afwisselend de traumaladingen en ziektekiemen in samenhang aangepakt te worden.

Ik nodig je uit om je overbodige ballast overboord te gooien en aan je eigen kernkwaliteiten te werken, om het mooiste te zijn, namelijk jezelf.

Herken je hier jouw klachten (of van je kinderen/familie) en wil je van af? Maak dan een afspraak of vraag vrijblijvend uitleg.

Bel/sms naar 06 53 53 60 92 of Email naar info@alvital.nl.
Alvital - praktijk van Ruud Beckrop