Ben je fit en vitaal?

Je bent wel eens gestrest of wat vermoeid. Meestal is dat op te lossen door vakantie of een weekendje weg. Maar als de klachten niet verdwijnen, als je geblokkeerd bent of je kunt de oorzaak niet achterhalen, dan is het tijd om in actie te komen.

Je weet dat je auto en cv-installatie ieder jaar een keuring en onderhoud nodig hebben. Maar hoe actief werk je aan jouw lichamelijke en geestelijke conditie? Hoe is het gesteld is met jouw inwendige motor? Hoe waardevol is jouw lichaam ten opzichte van je auto? Een nieuwe auto uitzoeken is geen probleem, maar een nieuw lichaam uitzoeken is een ander verhaal.

Stress en ziekte zijn verschijningsvormen van het in onbalans zijn van de mens in zijn onderbewuste kern. Dat uit zich in al je dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dat geeft spanning en leidt tot klachten. Als je last hebt van vage of terugkerende klachten en de oorzaak is onbekend, dan ligt hier vaak een onderbewuste blokkade aan ten grondslag, wat je wellicht niet beseft. Je balans en je vitaliteit zijn dan aangetast. Onverwerkte emoties kunnen een rol spelen. Belastingen van afvalstoffen en gifstoffen (toxines), bijwerkingen van medicijnen, te weinig bewegen of onvoldoende gezonde voeding en drank versterken je onbalans. Wellicht loop je ongemerkt rond met een ziekteverwekker, een virus of bacterie, zoals de ziekte van lyme. Dan is het tijd om bij Alvital een afspraak te maken.

Cliënten, die in de praktijk komen, hebben vaak diverse soorten behandelingen al ondergaan, waarbij ze de werkelijke oorzaak van hun klachten niet hebben kunnen vinden en onvoldoende resultaat hebben bereikt. Bijvoorbeeld bij nek- en rugklachten en muisarm of RSI
Kinderen met leer- en gedragsproblemen (AD(H)D), slachtoffers van pestgedrag op school of van misbruik hebben baat bij de neurale therapieprogramma's van de SCIO.
Sporters ervaren een versnelling bij herstel na zware sportinspanning en na blessures (topsporters/sportteams) en medische ingrepen. Hun sportprestaties verbeteren.
Senioren kunnen hun degeneratieproces en de klachten bij het ouder worden sterk reduceren.

Bij ALVITAL wordt in Al je dimensies gewerkt aan jouw VITALiteit. Daarin wordt gewerkt aan de oorzaak van je klachten en het doelgericht herstellen daarvan.