Werkvormen

Alvital biedt je een in Nederland unieke combinatie van energetische werkvormen:
Bioresonantie met het SCIO-EDUCTOR Quantum Biofeedback systeem, Psychodynamica, Quantum Touch en Energetisch Coachen. Voor het behandelen van ziekteverwekkers van bijvoorbeeld lyme, pfeiffer, etc. wordt gewerkt met de frequentie-therapie van André Schaap.

De praktijk werkt holistisch, waarbij al je dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, in samenhang worden gemeten en behandeld. Dat uit zich in een krachtige dieptewerking tot op je onderbewuste niveau. Het resultaat is dat fysiek je pijn en vermoeidheid kunnen verminderen, mentaal je stress kan verminderen, emotioneel er een ontlading kan plaatsvinden en spiritueel er een stuk verwerking en groei kan plaatsvinden. Een gecombineerd resultaat in meerdere dimensies kan je een grote sprong vooruit helpen. De mate van resultaat is afhankelijk van je eigen zelfgenezend vermogen en het doorbreken van je ziekmakende blokkades.

Tijdens een behandeling worden de werkvormen gecombineerd. Bioresonantie is de basis. In overleg met jou worden de andere werkvormen erbij gecombineerd. Je kunt ook kiezen voor een bepaalde vorm. Deze unieke combinatie biedt jou een meerwaarde ten opzichte van andere praktijken met alleen de afzonderlijke werkvormen.

Periodiek kan je een energetische gezondheidsmeting laten uitvoeren als een preventieve test, de persoonlijke APK.

Maak een afspraak of vraag gerust om meer uitleg.

Bel 0294 - 741 033 of mail naar info@alvital.nl.