Home » Corona Covid-19

Corona Covid-19

Corona virussen

Coronavirussen danken hun naam aan hun bolvormige structuur en zijn naast rhinovirussen en adenovirussen veroorzakers van verkoudheid en luchtwegproblemen. Er zijn verschillende mutaties van het Coronavirus.

Het beruchte SARS virus, dat zoveel slachtoffers maakte in 2003, was een zeer agressieve mutatie van coronavirussen.

Coronavirus Covid-19

Sinds 2019 is er een nieuwe, zeer agressieve mutatie actief, het Corona Covid n 2019 virus. Vanuit China heeft het zich verspreid over de wereld als een pandemie.

Het is een mutatie van het Humane Coronavirus, dat reeds lang bekend is bij ons en goed behandeld kan worden met frequentiedraad therapie.

Van deze nieuwe mutant is ook de juiste frequentiedraad bekend en deze kan hier in de praktijk besteld worden.

Het frequentiedraad kun je bestellen als een Corona covid-19 preventiekuur van 4 draden. Dit beschermt je voor 12 weken. Bij een besmetting en klachten kan de Corona covid-19 behandelkuur worden besteld van 8 draden. Dit zorgt voor 24 dagen continue behandeling om het virus uit te doven.

Wil je jezelf beter beschermen tegen dit virus en je veiliger voelen?
Bestel dan een Corona covid-19 preventiekuur van 4 frequentiedraden 

Ben je besmet met het virus en heb je klachten?
Bestel dan een Corona covid-19 behandelkuur van 8 frequentiedraden 

E-mail dan je bestelling aan info@alvital.nl met je naam en adresgegevens en het aantal kuren voor jezelf of familieleden dat je wilt bestellen. Dan ontvang je via de mail een instructie waar je deze kunt bestellen.

Preventie

Een frequentiedraad van de Corona covid-19 preventiekuur draag je alleen bij je als je naar buiten gaat, op je werk bent of bezoek ontvangt.

Je draagt de draad ter bescherming in je kleding of aan een halsketting. Het hoeft niet direct in contact met de huid gedragen te worden en niet te dicht bij een mobiele telefoon.

De draad geeft je een energetisch veld van bescherming tegen de infectie. Omdat je niet ziek bent blijft de frequentiedraad de lading drie weken lang vast houden en je beschermen. Een draad is na drie weken leeg. Dan vervang je deze voor een nieuwe. Zo ben je met vier draden twaalf weken beschermd.

Deze preventie minimaliseert de kans op besmetting. Je kunt rustiger een boodschap doen of een stukje wandelen/sporten buiten. Je hoeft dan geen angst te hebben snel besmet te raken, hoewel dit niet uitgesloten kan worden. Het is geen garantie dat je niet besmet kunt raken.

Dus blijf de maatregelen van de overheid volgen.

Preventie is bijzonder gewenst bij mensen met een kwetsbare gezondheid en bij mensen in vitale beroepen: Therapeuten, artsen, verplegers, ambulance medewerkers, politie, brandweer, postbodes, luchtvaart personeel, openbaar vervoer medewerkers, etc. En bij mensen met contactberoepen: kappers, pedicures, winkelpersoneel, predikanten, leraren, journalisten, politici, etc.

Na de huidig crisis zal de kans op besmetting en de angst om besmet te raken waarschijnlijk nog lang voortduren. Dan is het raadzaam om jezelf te blijven beschermen door een preventiedraad bij je te dragen als je naar buiten gaat en in contact komt met andere mensen zoals op je werk.

Aanvullend advies bij de preventie

Een aanvullend advies is om je immuunsysteem te versterken met wat extra Vit C, Vit D, Zink, Selenium en Quercetine (advies van huisarts Drs. R.B. Elens uit Meijel).

Wat ook helpt is Laurinezuur in kokosproducten, zoals extra vierge kokosolie.
1 Eetlepel kokosolie per dag voor preventie. Tot 3 eetlepels per dag bij besmetting.
Hoe gebruiken? Gewoon met de lepel, smeren op je brood, ermee bakken of verwerken in recepten.

Een lekker dessert maken met kokosyoghurt en fruit helpt ook.

Er is wetenschappelijke onderbouwing voor het gebruik van kokosolie als effectief en veilig antiviraal middel tegen het covid-19 virus en andere:

Dr J. Montoya, Dr.Fabian M. Dayrit, Ph.D. en Dr. Mary T. Newport, M.D. zijn onderzoekers (oa Manilla University & Nat Academy of Science) die momenteel aandacht vragen voor het potentieel van extra vierge kokosolie in de strijd tegen virussen. Zuivere, biologische kokosolie als sterk en veilig antiviraal middel tegen virussen zoals het coronavirus COVID-19. De sterk antivirale werking van kokosolie werd reeds meermaals bewezen in diverse wetenschappelijke studies.

De National University van Singapore test nu extra virgin kokosolie specifiek in de strijd tegen het coronavirus COVID-19 en laat kokosolie preventief voorschrijven.

Behandeling

Bij een besmetting en klachten kan de Corona covid-19 behandelkuur worden besteld om het virus onschadelijk te maken, de symptomen te verzachten en sneller te genezen.

Een frequentiedraad van de behandelkuur draag je 24/7 bij je. Je draagt de draad overdag ter bescherming in je kleding of aan een halsketting. Als je gaat slapen, dan leg je het onder je kussen. Het hoeft niet direct in contact met de huid gedragen te worden en niet te dicht bij een mobiele telefoon. Een draad van een behandelkuur is na drie dagen leeg. Dan vervang je deze voor een nieuwe. Zo wordt je continue behandeld in 24 dagen tijd. Meestal is dit voldoende om de ziekte uit te doven.

Zijn je klachten ernstig en lig je aan beademingsapparatuur of op een intensive care afdeling, dan kan de frequentiedraad aan je bed worden vastgemaakt binnen 50 cm afstand van je lichaam, bijvoorbeeld aan het hoofdeinde. Dan werkt de behandeling goed zonder de intensieve medische behandeling te verstoren.

Bij besmetting en klachten is het advies om je immuunsysteem te versterken met een hoge dosis Vit. C. Wat ook helpt is Laurinezuur in kokosproducten, zoals kokosolie en -yoghurt.

Ter ondersteuning en versterking van je vitale lichaamsfuncties, immuunsysteem, luchtwegen, hart, etc. kun je afspraken maken voor Bioresonantie-therapie op afstand in het Quantum veld.

Bij hardnekkige klachten kan een vervolg kuur nodig zijn of dient gekeken te worden naar andere storende ziektekiemen.

Dan ben je welkom. Maak dan een afspraak voor een consult op afstand.

Resultaten

In meerdere praktijken in Nederland, waar wordt gewerkt met deze vorm van energetische geneeskunde, zijn cliënten genezen van dit virus.

Enkele reacties van en over cliënten:
Ik wil je even vertellen dat mijn dochter, besmet met Corona covid-19 virus en in quarantaine thuis, na ontvangst van het frequentiedraad nog drie dagen, met de draden, koorts heeft gehad. Ze had nog een week ongeveer lichte moeilijkheden met ademhalen. Daarna ging ze snel weer veel beter worden.
Ze is nu weer helemaal gezond gelukkig.

Client, in het ziekenhuis in Amsterdam in verslechterende conditie door Corona covid-19 besmetting,  is na ontvangst van het frequentiedraad na twee dagen weer thuis om verder te herstellen.

Tientallen cliënten en hun familieleden dragen reeds maandenlang preventiedraden en zijn niet ziek geworden door het covid-19 virus. Hieronder ook een ambulancemedewerker en twee medewerkers van de gevangenis in Schiphol. Zij komen regelmatig in aanraking met covid-19 besmette mensen en zijn niet ziek.

Nazorg

Na genezing van het Coronavirus kun je achteraf nog een kuur bestellen om de mogelijke restanten van het virus onschadelijk te maken in je lichaam. Zo voorkom je mogelijke chronische klachten in luchtwegen, ogen, oren en zenuwstelsel.

Vaak wordt iemand besmet, die al bepaalde, chronische klachten heeft. Zoals luchtwegproblemen, hartproblemen, diabetes, etc. De meeste van dit soort klachten hebben micro-organismen als onderliggende oorzaak. Deze kunnen ook worden aangepakt met frequentiedraad kuren.

Als je deze oorzaken wilt aanpakken, ben je welkom in de praktijk. Maak dan een afspraak.

Wil je jezelf beter beschermen tegen het Corona covid-19 virus en je veiliger voelen?
Bestel dan een Corona covid-19 preventiekuur van 4 frequentiedraden 

Ben je besmet met het Corona covid-19 virus en heb je klachten?
Bestel dan een Corona covid-19 behandelkuur van 8 frequentiedraden 

E-mail dan je bestelling aan info@alvital.nl met je naam en adresgegevens en het aantal kuren voor jezelf of familieleden dat je wilt bestellen. Dan ontvang je een instructie waar je de draden kunt bestellen.

Deze vorm van energetische geneeskunde met frequentiedraad therapie heeft een ander groot voordeel. Je hoeft geen medicijnen te slikken. Het beïnvloedt dus niet een medische behandeling en noodzakelijk medicijngebruik.

Ben je zelf genezen van het Coronavirus? Heb je nog bepaalde (chronische) klachten in de luchtwegen, hartproblemen, diabetes, immuniteitsproblemen, etc.?

Wil je deze in de oorzaak laten aanpakken en behandelen?

Dan ben je welkom in de praktijk. Maak dan een afspraak.