Home » Corona Covid-19

Corona Covid-19

Corona virussen

Coronavirussen danken hun naam aan hun bolvormige structuur en zijn naast rhinovirussen en adenovirussen veroorzakers van verkoudheid en luchtwegproblemen. Er zijn verschillende mutaties van het Coronavirus.

Het beruchte SARS virus, dat zoveel slachtoffers maakte in 2003, was een zeer agressieve mutatie van coronavirussen.

Coronavirus Covid-19

Sinds 2019 is er een nieuwe, zeer agressieve mutatie actief, het Corona Covid n 2019 virus. Vanuit China heeft het zich verspreid over de wereld als een pandemie.

Het is een mutatie van het Humane Coronavirus, dat reeds lang bekend is bij ons en goed behandeld en onschadelijk kan worden gemaakt met Energetische therapie.

Aanvullend advies bij de preventie

Een aanvullend advies is om je immuunsysteem te versterken met wat extra Vit C, Vit D, Zink, Selenium en Quercetine (advies van huisarts Drs. R.B. Elens uit Meijel).

Wat ook helpt is Laurinezuur in kokosproducten, zoals extra vierge kokosolie.
1 Eetlepel kokosolie per dag voor preventie. Tot 3 eetlepels per dag bij besmetting.
Hoe gebruiken? Gewoon met de lepel, smeren op je brood, ermee bakken of verwerken in recepten.

Een lekker dessert maken met kokosyoghurt en fruit helpt ook.

Er is wetenschappelijke onderbouwing voor het gebruik van kokosolie als effectief en veilig antiviraal middel tegen het covid-19 virus en andere:

Dr J. Montoya, Dr.Fabian M. Dayrit, Ph.D. en Dr. Mary T. Newport, M.D. zijn onderzoekers (oa Manilla University & Nat Academy of Science) die momenteel aandacht vragen voor het potentieel van extra vierge kokosolie in de strijd tegen virussen. Zuivere, biologische kokosolie als sterk en veilig antiviraal middel tegen virussen zoals het coronavirus COVID-19. De sterk antivirale werking van kokosolie werd reeds meermaals bewezen in diverse wetenschappelijke studies.

 

Ter ondersteuning en versterking van je vitale lichaamsfuncties, immuunsysteem, luchtwegen, hart, etc. kun je afspraken maken voor Bioresonantie-therapie op afstand in het Quantum veld.

Bij hardnekkige klachten dient gekeken te worden naar andere storende ziektekiemen.

Dan ben je welkom. Maak dan een afspraak voor een consult op afstand.

Ben je zelf genezen van het Coronavirus? Heb je nog bepaalde (chronische) klachten in zenuwstelsel, luchtwegen, hartproblemen, trombose, diabetes, immuniteitsproblemen, etc.?

Wil je deze in de oorzaak laten aanpakken en behandelen?

Dan ben je welkom in de praktijk. Maak dan een afspraak.