Home » Corona virus

Corona virus

Humane Corona virus

Coronavirussen danken hun naam aan hun bolvormige structuur en zijn naast rhinovirussen en adenovirussen de waarschijnlijke veroorzakers van verkoudheid en luchtwegproblemen. Er zijn verschillende mutaties van het Coronavirus.

Het beruchte SARS virus, dat zoveel slachtoffers maakte in 2003, was een zeer agressieve variant van coronavirussen.

Corona Covid n 2019

Sinds 2019 is er een nieuwe, zeer agressieve mutatie actief, het Corona Covid n 2019 virus. Vanuit China heeft het zich verspreid over de wereld als een pandemie.

Hier is in onze praktijk een frequentiedraad kuur experimenteel voor vastgesteld. De eerste testresultaten zijn positief. Het is dus te bestellen.

De kuur is (nog) experimenteel – de eerste testresultaten zijn positief – dus preventief kan dit al worden gedragen om de kans op besmetting te minimaliseren. Je hoeft dan geen angst te hebben snel besmet te raken, hoewel dit niet uitgesloten kan worden. Het is geen garantie dat je niet besmet kunt raken.

Dus blijf de maatregelen van de overheid volgen.

Bij een besmetting kan de frequentiedraad kuur worden besteld voor de behandeling om het virus onschadelijk te maken, de symptomen te verzachten en sneller te genezen. Dit is nog in een testfase.

Bij genezing van het Coronavirus kun je achteraf nog een kuur bestellen om de mogelijke restanten van het virus onschadelijk te maken in je lichaam. Zo voorkom je mogelijke chronische klachten in luchtwegen, ogen, oren en zenuwstelsel.

Coronavirus

Het in Nederland al langer voorkomende Coronavirus komt vaak mee met de griep en kan goed worden behandeld met een reeds beproefde frequentiedraad therapie.

In onze dagelijkse praktijk hebben we regelmatig mensen aangetroffen met complicaties veroorzaakt door coronavirussen tijdens of na een doorgemaakte verkoudheid. Tijdens de verkoudheid kan het virus de sinussen en voorhoofdsholten infecteren. Ook komen daarbij regelmatig oorontstekingen en branderige ogen voor. Nadat de verkoudheid verdwenen is kunnen de virussen echter achterblijven op de genoemde locaties met als gevolg chronische sinusitis, recidiverende oorontstekingen en oogklachten. Bij deze chronische vorm kan het virus ook zijn weg vinden naar het centraal zenuwstelsel met neurologische verschijnselen.

Symptomen:

Verkoudheid
Keelpijn
Hoesten
Branderig gevoel in de luchtpijp
Bronchitis
Astma
Longontsteking
Sinusitis
Oorontstekingen
Oogontstekingen
Evenwichtsstoornissen
Lichtflitsen in ogen
Doofheid
Oorsuizing
Vocht achter het trommelvlies
Overprikkeling van het centrale zenuwstelsel
Tintelingen in het hoofd
Steken in het hoofd
Vermoeidheid
Angstgevoelens
Hoofdpijn
Depressiviteit
Doof gevoel in vingers en/of tenen
Krampen in handen en/of voeten
Andere neurologische klachten

Acute verschijnselen kunnen afnemen door het gebruik van hoge doseringen vitamine C.

Het in Nederland voorkomende Coronavirus komt vaak mee met de griep en kan goed worden behandeld met frequentiedraad therapie.

Ook kun je preventief een frequentiedraad bij je dragen om de kans op besmetting te minimaliseren bij een epidemie.

Bijverschijnselen: Geen

Wil je jezelf beter beschermen en veiliger voelen?
Bestel dan een preventiekuur of behandelkuur.