Home » Bioresonantie

Bioresonantie

Wat is Bioresonantie-therapie?

Bioresonantie-therapie werkt met energiegolven van vitale levensenergie, de Chi.
Elk orgaan of lichaamsfunctie heeft een eigen patroon van energiegolven of frequenties. Elke ziektekiem heeft dat ook. Dat wordt bij je gemeten en vergeleken met de normwaarde in het systeem. Als het energiepatroon van een orgaan buiten de normwaarde ligt en dus geblokkeerd of gestrest is, dan wordt dit gemeten en gesignaleerd.

In de therapie wordt je stress blokkade verminderd en je orgaan weer in zijn normwaarde gebracht, in balans. Het resultaat is, dat je klachten kunnen verminderen of verdwijnen en je orgaan of  lichaamsfunctie weer beter gaat functioneren. Dat versterkt je vitaliteit, zowel lichamelijk als geestelijk. Mentaal en emotioneel kun je veel meer ontspanning en balans voelen. Dat kan direct of na een aantal dagen als afvalstoffen worden afgevoerd.

Lichaamscellen worden opnieuw geprogrammeerd. Het kan nodig zijn om drie behandelingen te volgen binnen een paar weken voordat dit resultaat is bereikt. Bij complexe ziektebeelden met veel klachten, zoals Lyme,  zijn meer behandelingen nodig.

Wat is de SCIO-EDUCTOR voor een apparaat?

Het SCIO-EDUCTOR  of Quantum Biofeedback systeem is een meet- en behandelapparaat dat helpt om een lichaamssysteem te balanceren. Het verwijdert energieblokkades en herstelt je natuurlijke balans en vitaliteit.

Zittend in een relax-fauteuil, word je in korte tijd, volautomatisch gemeten met zachte, nauwelijks voelbare, energiegolven in korte tijd op meer dan 11.000 lichaamsfuncties, stressfactoren, ziektes en stoffen. Ook effecten van een ongezonde leefstijl, waterhuishouding, niet voldoende bewegen en slechte voeding worden gemeten.

De onderliggende oorzaken worden opgespoord, zoals bijvoorbeeld een belasting van virussen en bacteriën, bij onder andere de Lyme, Pfeiffer. Mentaal, emotionele (onverwerkte) ladingen op bewust en onderbewust niveau komen ook in beeld. Je krijgt een holistisch inzicht in de stressniveaus bij jezelf in al je dimensies. Het is geen medische diagnose maar een inzicht in stressfactoren, wat je lichaam en geest aangeven.

In dit bijzondere systeem is de intelligentie en kennis opgeslagen van Oosterse en Westerse geneeswijzen, zoals Elektro-acupunctuur, Homeopathie, Fyto-therapie, Ayurveda, Bach bloesems en andere bloesemremedies, NLP, Regressietherapie, Emotionele en trauma therapie, en andere.

Tijdens de behandeling word je door de Eductor voortdurend gemeten of de juiste dosering wordt gegeven en stopt het programma zelf als je lichaam aangeeft dat het genoeg is. Je wordt dus automatisch beschermd door dit intelligente systeem tegen een overmatige dosis aan behandeling.

De SCIO-EDUCTOR is sinds 2014 de sterk verbeterde opvolger van de SCIO (= Grieks voor weten) en de INDIGO. Het is een wereldwijd veel gebruikt, geavanceerd bioresonantie-systeem. Het is ook bekend als Quantum Biofeedback systeem.

De SCIO-EDUCTOR werkt volledig met de holistische benadering, zowel in de meting, bij de analyse van oorzaken, als in de behandeling. Dat maakt dit system zo bijzonder, de dieptewerking in al je dimensies. Dat heb ik bij andere apparaten nog niet meegemaakt.

De SCIO-EDUCTOR werkt in het Quantum veld, ook wel bio-energetisch veld genoemd. Tijd en afstand zijn daarbij irrelevant. Het werkt direct en waar ook ter wereld.

Bij Alvital heb ik cliënten naar tevredenheid behandeld in Finland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Afrika.
Ook huisdieren heb ik op afstand behandeld met goed resultaat. Het werken in het Quantum veld heeft zich al ruim bewezen.

Werken op afstand is handig bij kleine kinderen en mensen die ver weg wonen of een beperkte mobiliteit hebben.

 

N.B.: Wereldwijd worden meer dan 200.000 SCIO systemen gebruikt door therapeuten, artsen, sportartsen, tandartsen, sporttrainers en coaches. De SCIO wordt internationaal gebruikt voor de begeleiding en verbetering van prestaties van topsporters. Windsurfer Dorian van Rijsselberghe heeft de Olympische gouden medaille gehaald en heeft begeleiding gehad met de SCIO om superfit te worden. Het Chinese olympisch team is begeleid met de SCIO en heeft een record aantal medailles gehaald op de eigen spelen. Voetballers van kampioensploegen, zoals Fulham en AC-Milan, worden regelmatig behandeld met de SCIO. De spelers herstellen sneller na wedstrijden en na blessures en hun prestaties zijn beter.

De SCIO-EDUCTOR wordt niet gebruikt voor medische diagnose. Het is een systeem voor analyse en behandeling van stressklachten. Het wordt zelfstandig toegepast en ook in samenwerking met andere vormen van geneeskunde, coaching en therapie. Het wordt ook gebruikt in het begeleiden van mensen in de ziektewet, burnout, arbeidsongeschiktheid, bij re-integratie.

Het systeem is veilig. Het is getest en geregistreerd bij de Amerikaanse gezondheidsdienst (FDA) sinds 1996.