Home » Consult op afstand

Consult op afstand

Wat is mogelijk op afstand

Ik woon en werk in Portugal en behandel cliënten hier en op afstand in Nederland en andere landen naar tevredenheid.

Je meting en behandeling kan ik ook op afstand doen, terwijl je thuis of op reis bent. De SCIO-Eductor werkt in het Quantum veld. Het systeem is ook bekend als Quantum Biofeedback. Tijd en afstand zijn daarbij irrelevant. Het werkt direct.

Ik kan met mijn gave zien en healings geven op afstand.

Werken op afstand is handig bij kleine kinderen en mensen die ver weg wonen, op reis zijn of een beperkte mobiliteit hebben.

Internationaal heb ik daar al 20 jaar ervaring mee. In mijn bestand heb ik cliënten naar tevredenheid behandeld in Finland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Afrika.

Het werken in het Quantum veld heeft zich al ruim bewezen.

Sommige cliënten prefereren een consult op afstand

Sommige (gevoelige) cliënten hebben een voorkeur voor een consult op afstand. De reis naar de praktijk is niet nodig. Het is rustiger voor ze.  Ze voelen de energie subtiel binnen komen en kunnen meer ontspannen of mediteren tijdens het consult.

Hoe verloopt een consult op afstand

We hebben telefonisch contact en je stuurt via Email de benodigde gegevens op.
Ik werk in het Nederlands en in het Engels en kan Duits verstaan en beperkt spreken.

We maken een afspraak voor een behandeldag en tijdstip.

Ik stuur vooraf een nota.

Tijdens het consult hebben we contact en bespreken we de meetresultaten en de voortgang. We kunnen dan ook direct werken aan mentaal/emotionele/spirituele knelpunten. We bespreken dan ook het verdere behandelplan.

De resultaten stuur ik op via Email.

Woon je ver weg, ben je op reis of heb je problemen met de reis naar mijn praktijk, overweeg dan een consult op afstand en maak een afspraak.