Home » Over Ruud Beckrop

Over Ruud Beckrop

Hallo, ik ben Ruud Beckrop, Natuurgeneeskundig Therapeut, en Alvital is mijn praktijk.

In 2004 is mijn praktijk gestart.
Vanuit mijn doorleefde ervaringen in het leven en opgebouwde deskundigheid in bedrijfsleven en mijn praktijk, sta ik borg voor jouw begripvolle begeleiding in je privé omstandigheden en je werksituaties.
Als Auctor (wegbereider) in emotioneel lichaamswerk ben ik opgeleid door Sander Bloemendal. Psychotherapie heb ik aan de hbo Academie voor Psychodynamica afgerond, alsmede de hbo Medische basisvakken.
Trainingen in Quantum Touch volgde ik bij de grondlegger Richard Gordon. Opleiding in het opsporen en behandelen van virussen, bacteriën, etc., met frequentiedraad therapie volgde ik bij André Schaap.

De drijfveer in mijn werk is het opsporen en behandelen van de diepere oorzaken van je klachten, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Deze holistische dimensies hebben een grote samenhang en wisselwerking omdat jij als mens meer bent dan de organen in je lichaam.
Daar waar andere medische disciplines vaak vanuit een bepaald specialisme kijken, onderzoek en behandel ik jouw als een holistisch mens, meer dan de som van je delen.

Mijn methode om dit op te sporen, is een unieke combinatie van eigentijdse meettechnieken en energetische therapievormen.

De meting met de SCIO-EDUCTOR geeft bijzonder veel informatie. Mijn onderzoek naar ziektekiemen spoort micro-organismen op. Mijn gave om spirituele blokkades te zien en te behandelen maakt de holistische cirkel rond.
Door deze meet- en onderzoekmethode samen met Psychodynamische technieken en Quantum Touch healing te gebruiken, krijgt je behandeling exact de juiste dieptewerking mee. Daarmee worden je onderbewuste blokkades weggehaald of verlicht, klachten verminderd en vaker nog, helemaal opgelost.
Met de frequentiedraad therapie wordt jouw behandeling thuis 24/7 voortgezet, waardoor ziektekiemen onschadelijk worden gemaakt en je kunt herstellen van je fysieke klachten.

Je meting en behandeling kan ik ook op afstand doen. De SCIO-EDUCTOR werkt in het Quantum veld. Tijd en afstand zijn daarbij irrelevant. Het werkt direct. Ik kan met mijn gave zien en healings geven op afstand.
De frequentiedraden kan ik opsturen. Zie Consult op afstand.

Waar dat mogelijk is, werk ik samen met artsen en therapeuten.

Het geeft mij een grote voldoening om dit werk voor jou te mogen doen.