Home » Aanpak bij Alvital

Aanpak bij Alvital

Bij Alvital wordt gewerkt in Al je dimensies aan je Vitaliteit. Met een uitgebreide meting en onderzoek worden de diepere oorzaken van je klachten vastgesteld, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel (holistisch).
Je wordt gehoord en gezien in je verhaal. Vanuit dit geheel wordt een gericht behandelplan opgesteld voor je klachten. Je krijgt hiermee meer begrip voor je situatie en de mogelijke aanpak.

Meting en onderzoek

Na een intake gesprek doe ik een meting met mijn bioresonantiesysteem, de SCIO-Eductor. Ook onderzoek ik je op ziekmakende micro-organismen (virussen, bacteriën, schimmels, etc.) en op emotionele spanningsvelden. Dat geeft je inzicht in je conditie, stressfactoren en de oorzaken van je klachten. Een uitgebreid meetrapport wordt via Email opgestuurd.

Het behandelplan

We bespreken de meetresultaten, oorzaken en mogelijke oplossingen. Samen bepalen we een voor jou passend behandelplan met de op jou afgestemde combinatie van therapievormen en het aantal benodigde behandelingen.

De behandeling
De behandeling bestaat uit een unieke combinatie van de volgende therapievormen:

Door de behandeling met de Bioresonantietherapie ontvang je energiegolven die spanningsvelden verminderen, je natuurlijke balans herstellen en je vitaliteit versterken. Tijdens de Bioresonantietherapie worden ook de andere therapievormen uitgevoerd. Mentaal/emotionele/spirituele aspecten kunnen worden besproken en behandeld met Psychodynamica. Een Quantum Touch healing kan ook verlichting van je (pijn)klachten geven.

Tevens worden de benodigde middelen voor je uitgetest om mee te nemen naar huis en daar de behandeling voort te zetten. Dat kan zijn een kuur met frequentiedraden om een micro-organisme onschadelijk te maken in een aantal weken tijd. Of het is een Bloesemremedie voor een emotionele verwerking. Of een tinctuur voor het versterken van een orgaan bij de ontgifting van het lichaam.

Resultaat
De therapieën kunnen in één of meerdere behandelingen ervoor zorgen dat:
  • fysiek je pijn en vermoeidheid gaan verminderen,
  • mentaal je rustiger wordt en je meer ontspannen gaat voelen,
  • emotioneel je spanning gaat (leren) loslaten,
  • spiritueel je door een stuk verwerking gaat en kunt gaan groeien in je leven.

De mate van resultaat is mede afhankelijk van je eigen zelfgenezend vermogen en het doorbreken van je ziekmakende blokkades.

Consult kan ook op afstand

Je meting en behandeling kan ik ook op afstand doen, terwijl je thuis of op reis bent. De SCIO-Eductor werkt in het Quantum veld. Tijd en afstand zijn daarbij irrelevant. Het werkt direct.
Ik kan met mijn gave zien en healings geven op afstand. De frequentiedraden kan ik opsturen. Internationaal heb ik daar al veel ervaring mee. Zie: Consult op afstand.

Dit is mijn bijdrage aan jou om je ziekmakende ballast overboord te gooien en aan je eigen kernkwaliteiten te werken, om het mooiste te zijn, namelijk jezelf.

Wil je jouw klachten met mijn aanpak laten behandelen?
Je bent welkom.