Home » Verwerking van Emoties en Trauma’s

Verwerking van Emoties en Trauma’s

Heb je last van onverwerkte emoties of trauma’s?

Zoals een onverwerkt overlijden van een dierbare, verdriet, een emotioneel trauma? Ben je slachtoffer van een misdrijf en/of seksueel misbruik? Lijd je aan chronische onzekerheid, angsten of fobieën? Of blijf je last houden na een whiplash van een ongeluk, een fysiek trauma? Loop je met pijnklachten en eventuele emotionele gevolgen, zoals angstig blijven?

Zoek je veilige hulp bij het verwerken van emoties en trauma’s?

Als therapeut en healer kan ik diepere oorzaken van je emotionele spanning, zoals angsten, fobieën en andere,  opsporen en veilig behandelen met meerdere therapievormen in de praktijk. Ook ziektekiemen, zoals Lyme, kunnen een rol spelen bij angsten. Deze kan ik in combinatie met jouw angsten behandelen.

Wat is de aanpak bij behandeling van emoties en trauma’s?

Als Psychodynamisch therapeut heb ik de opleiding en ervaring om je hierbij deskundig en veilig te helpen bij zowel fysieke als mentaal/emotionele trauma’s.
Je kunt bijvoorbeeld last hebben van een gevoel van een band om je nek of om je enkel en geen oorzaak weten. Soms wordt dit wel fantoompijn genoemd. Ook bij dit soort belastingen kan ik je veilig behandelen.

Als healer kan ik bij jou met Quantum Touch de fysieke en mentaal/emotionele spanning verminderen, veilig, zonder “kraken” of manipulatie van wervels. Je lichaam wordt meer in balans gebracht en de emotionele spanning en pijn verminderen. Veel whiplash klachten heb ik al met succes behandeld.

Bloesemremedies worden gebruikt om emotionele blokkades te doorbreken en spanningen te verminderen. Deze kunnen worden voorgeschreven, specifiek op jou afgestemd.

Bij de aanpak van al deze problemen heb jij het voordeel dat ik in al je dimensies oplossingen kan bieden en je breed kan behandelen, van ziektekiemen (fysiek) tot energetisch storende ladingen. Vaak gaan op zwakke plekken in een lichaam de ziektekiemen zich nestelen en dienen afwisselend de traumaladingen en ziektekiemen in samenhang aangepakt te worden. Daar hoef je niet voor naar meerdere gespecialiseerde therapeuten.

Stress and Emotional Release

Een door mij ontwikkelde techniek is SER – Stress and Emotional Release.
Hierbij leer je emotionele spanning los te laten in een gestructureerde aanpak. Ja, loslaten wordt je zo vaak en zo gemakkelijk verteld, maar hoe leer je dat en hoe doe je dat?

Ik nodig je uit om je overbodige ballast overboord te gooien en aan je eigen kernkwaliteiten te werken, om het mooiste te zijn, namelijk jezelf.