Home » Energetische Therapie

Energetische Therapie

In mijn praktijk is het de kennis en kunde om het schadelijke micro-organisme op te sporen en te behandelen.

De ziektekiemen of micro-organismen (zoals Borrelia bij de ziekte van Lyme of Epstein Barr virus bij Pfeiffer) worden behandeld met energetische therapie.
Een ziektekiem (zoals de Borrelia) met zijn ziekmakende energie wordt onschadelijk gemaakt tijdens het consult.
Co-infecties van lyme, zoals een Bartonella,  moeten afzonderlijk worden behandeld.

Met hulp van de universele energie worden zieke organismen getransmuteerd naar een onschadelijke energie, uitdoven wordt dat genoemd, waardoor symptomen kunnen verdwijnen en het lichaam kan herstellen.

De gave om deze universele energie dusdanig te gebruiken heb ik gekregen en is nog steeds in ontwikkeling.

De zieke energie wordt dus totaal veranderd in onschadelijke energie door de genezende kracht van de universele energie.

In de praktijk en op afstand zie ik welk lichaamsdeel in stress (ziek) is en kan ik de daar aanwezige ziektekiem opsporen en direct laten transmuteren. Direct daarna kan ik het herstel waarnemen.

En ik geef dan een healing op het betreffende lichaamsdeel om herstel te bevorderen.

Tevens controleer ik dan op mentaal/emotionele/spirituele blokkades of diepere oorzaken, die eventueel weer nieuwe ziektekiemen kunnen binnenlaten of kunnen doen ontstaan vanuit een langdurig stress beeld.
Bijvoorbeeld een gordelroos of Herpes Zoster kan ontstaan in periodes van langdurige stress, zonder infectie, en zou weer opnieuw terug kunnen komen als deze stress niet wordt aangepakt.

De behandeling is veilig. Je neemt geen medicijnen in.

Ik zeg altijd: ik kan veel behandelen en onschadelijk maken, maar genezen gaat in samenhang met je herstelvermogen en immuunsysteem.

Dat is afhankelijk van je eigen holistisch herstelvermogen: spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek.

N.B.: mensen vragen wel eens: verdwijnt een ziektekiem volledig uit je lichaam met deze therapie?
Dat kan echter met geen enkele reguliere of natuurgeneeskundige test worden aangetoond. Het is dus niet vast te stellen of de laatste cel van een ziektekiem is verdwenen uit je lichaam.
Waar het om gaat is dat de ziektekiem onschadelijk wordt gemaakt en dat je klachten verdwijnen en dat je kunt gaan herstellen. Onschadelijk maken wordt ook wel geduid als het uitdoven van een ziektekiem.


Heb je last van chronische klachten? Heb je nog geen oplossing gevonden? Wil de oorzaak van je klachten hier veilig laten aanpakken? Je bent welkom.