Home » Ziekte van Lyme

Ziekte van Lyme

Heb je de Ziekte van Lyme of andere ziektes, zoals Pfeiffer, of denk je dat?
Is dat bij jou niet goed vastgesteld of ben je niet tevreden over je behandeling?
De ziekte van Lyme is een combinatie van meerdere ziektekiemen die veel klachten kunnen geven op verschillend gebied: neurologisch (zenuwstelsel/hersenen), reumatologisch (spieren en gewrichten), cardiologisch (hart), met ogen, oren, huid en psychisch. Emotioneel kun je van slag raken. Het is frustrerend als je doodmoe bent, met pijn rondloopt en dat niemand ziet wat er aan de hand is. Dan wordt er ook al snel gezegd dat het ‘tussen je oren zit’, terwijl er wat aan te doen is!
Bij Alvital is Lyme goed vast te stellen en vrij zeker met succes te behandelen zonder medicijnen, zoals antibiotica.

Wat veel mensen niet weten over de ziekte van Lyme:
  • Lyme kun je ook hebben als het niet in je bloed gevonden is, want het kan zich ‘verstoppen’.
  • Lyme kan bij mensen veel verschillende klachten veroorzaken.
  • Lyme hoeft niet altijd na een tekenbeet met een rode kring – bullseye – voor te komen.
  • Lyme is meestal een besmetting van meerdere ziektekiemen naast de Borrelia.
  • Lyme kan door verschillende insecten worden overgebracht, niet alleen door teken.
  • Lyme kan de achterliggende ziekte zijn van fibromyalgie, ME, MS, reuma, parkinson, etc.
  • Lyme is seksueel overdraagbaar.
  • Lyme kan genetisch worden overgedragen aan je kinderen.
  • Lyme kan je emotioneel aantasten en je bijv. angstig of depressief maken.
  • Lyme kan worden gemeten en behandeld op een natuurlijke manier, zonder antibiotica, bij Alvital.

 

De teek is het gevaarlijkste dier in Nederland. Slechts een deel is besmet met Borrelia en andere ziektekiemen, de co-infecties.

 

Het is moeilijk te zien op het lichaam en dient voorzichtig verwijderd te worden.

 

Na een tekenbeet kan een rode kern met kring – bullseye – ontstaan, maar dat hoeft niet.

Ziekte van Lyme: meerdere infecties
De ziekte van Lyme bestaat uit een hoofdinfectie, de Borrelia burgdorferi, met daarnaast vaak andere ziektekiemen of micro-organismen zoals Bartonella, Ehrlichia, Rickettsia, Babesia, Mycoplasma, Myamotoi, en andere, meestal co-infecties genoemd. De Borrelia en diverse co-infecties kennen ieder voor zich weer verschillende stammen, ook species genoemd.
Er kunnen dus veel verschillende infecties in je lichaam zitten (virussen, bacteriën,
spirocheten = spiraalvormige bacteriën, schimmels, etc.)
Bij Alvital zijn alle genoemde soorten te meten en goed te behandelen.

Persoonlijk behandelprogramma
Door mijn manier van werken zijn veel cliënten van de ziekte van Lyme,  Pfeiffer en andere ziektes genezen, op een natuurlijke wijze, gebruik makend van je eigen herstelvermogen, dus zonder antibiotica.
Ik meet wat er met je aan de hand is en stel een persoonlijk behandelprogramma op, afgestemd op wat jij aankunt.

Natuurlijke behandelmethode
De manier om de ziekte van Lyme en andere ziektes op een natuurlijke wijze te behandelen is met een combinatie van energetische therapieën, waaronder frequentiedraad therapie. Er worden geen medicijnen, zoals antibiotica, gebruikt.

Meetbaar en alleen te behandelen: laag voor laag
Niet alle infecties, die met één insectenbeet zijn binnengedrongen,  zijn in één keer meetbaar. Het is als het afpellen van een ui, ik meet laag voor laag. Omdat de Ziekte van Lyme zich kan verstoppen, komt het vaak voor dat ziektekiemen, die bijv. een hartritme stoornis of belasting op het zenuwstelsel veroorzaken, tussendoor behandeld moet worden. Daarna is dan weer een vorm van Lyme meetbaar en behandelbaar, waardoor de totale lyme-behandeling 3 tot 16 maanden kan duren.
Er zijn ook ziektes die lijken op de Ziekte van Lyme: Coxsackie B, Yersinia en Ziekte van Weil. Ook deze zijn hier goed te behandelen.
Voor een uitgebreide lijst van symptomen, zie: lymenet.nl en tekenbeetziekte.nl voor meer informatie. Je kunt ook kijken naar de ernstige klachten van Lyme in de You Tube film – “Under your Skin”.  Klik hier

Voorbeeld van cliëntervaringen
Zij was vermoeid en had klachten aan ogen en hart. Er stond een oogoperatie gepland en er werd aangestuurd op een hartoperatie. Mijn meting gaf de Ziekte van Lyme aan (Borrelia met co-infecties, waaronder Bartonella), die na 3 maanden behandelen genezen was, zonder operaties. Deze ervaring heb ik met twee cliënten in identieke situaties.
Een aantal artsen zijn van Lyme genezen met mijn behandeling. Cliënten die lange tijd, twintig jaar en langer, Lyme bij zich droegen, zijn bij Alvital genezen van Lyme. En ook cliënten met een belasting van zowel Lyme als Pfeiffer en nog andere combinaties. Alle cliënten met Lyme, die hebben doorgezet in een maandenlange behandeling, met soms een maand met een terugval en verergering van klachten door een heftige co-infectie, zijn er allemaal van genezen in mijn praktijk.