Home » Quantum Touch

Quantum Touch

Quantum Touch is een doorbraak in het genezen met de handen. Het is een eenvoudige methode van praktische heling met universele energie.

Elk lichaam heeft een zelfhelend vermogen. Met behulp van slechts een zeer lichte aanraking van een pijnplek wordt jouw zelfhelend vermogen versterkt. Je ongemak wordt verlicht of opgelost. Helende energie wordt doorgegeven via mijn handen, gecombineerd met ademtechniek. Ik stimuleer jouw lichaam om zelf aan het werk te gaan.

Het resultaat is dat je stress, pijn en ongemak kunnen verminderen of oplossen. Zelfs botten kunnen zich herschikken, zoals het corrigeren van een scheefstand in de nek, rug of de heup.

Een klacht van een beenlengte verschil van een paar centimeter is meestal een scheefstand/verdraaiing  van een bekkenbot. Dat is vaak binnen 5 minuten recht te zetten met Quantum Touch. Veel andere disciplines in de geneeskunde zijn gericht op het beenlengte verschil en weten niet niet wat de echte oorzaak is. Dit moet of kan dan ook niet goed behandeld worden met bijvoorbeeld ongelijke podologische zooltjes, die de scheefstand alleen maar vastzetten en niet verhelpen.

Ook niet verwerkte emotionele ladingen van angst, verdriet en woede kunnen verminderen of oplossen met Quantum Touch.  Zoals bijvoorbeeld verdriet in een hartstreek of woede in een nek.

Er wordt met de handen niet fysiek gemanipuleerd, alleen wordt via een zeer lichte aanraking de helende, universele energie doorgegeven. Je lichaam doet zelf het corrigerende werk.

Ook op afstand kan ik een healing doen.

Ik heb Quantum Touch geleerd van de grondlegger, Richard Gordon.