Home » Persoonlijke APK

Persoonlijke APK

Wil je een meting laten doen om preventief je gezondheidsrisico’s te zien?
Je kunt lang doorlopen met klachten van zeurende pijntjes, vermoeidheid of gespannen zijn. Ziekten, micro-organismen, zoals virussen, bacteriën, schimmels, etc. kunnen jarenlang in ons lichaam zitten voordat de symptomen van ziek zijn zich aandienen.
Eén op de drie mensen loopt vroeger of later kans op het krijgen van kanker, diabetes, hart- en vaatziekten of dementie, waar jaarlijks vele mensen aan sterven.
Wil jij bij de risicogroepen horen of ga je op tijd aan je gezondheid werken?

Medische onderzoeken, scans, etc. geven vaak wel uitslag over symptomen, maar niet altijd de uitslag over de oorzaak van klachten. Als je dus gestrest of vermoeid bent of pijnklachten hebt en je wilt de diepere oorzaak weten, neem dan de persoonlijke APK. Dan heb je de grootste kans om uit de risicogroepen te blijven en op tijd aan de verbetering van je gezondheid te werken.

Bij de persoonlijke APK meet ik je door met mijn bioresonantiesysteem, de SCIO-EDUCTOR, en doe ik een persoonlijk onderzoek naar storende ziektekiemen en spanningsvelden. Je krijgt in een consult van een uur inzicht in je stressfactoren, de oorzaken en een advies voor verbetering.
Het geeft je een uitgebreid beeld van je stressfactoren en mogelijke ziektekiemen, waar je aan kunt werken en naar wens een behandeling voor kunt afspreken. Een rapportage krijg je via Email opgestuurd.

Ik nodig je uit om duurzaam te investeren in je grootste kapitaalgoed,
de gezonde conditie van je lichaam en geest.