Home » Vermoeidheid, stress of pijn

Vermoeidheid, stress of pijn

Je bent wel eens gestrest of wat vermoeid. Meestal is dat op te lossen door vakantie of een weekendje weg. Maar als de klachten chronisch zijn en niet verdwijnen, als je geblokkeerd bent of je kunt de oorzaak niet achterhalen, dan is het tijd om in actie te komen. Ook als er gezegd wordt dat je ‘er maar mee moet leren leven’, is er meestal wel wat aan te doen.

Over vermoeidheid, stress of pijn (wat niet iedereen weet):
  • Chronische stress, onverwerkte trauma’s, spanning in familie, relaties, school en werk kunnen leiden tot klachten als vermoeidheid en ziekte.
  • Vermoeidheid, stress en pijn kunnen kunnen zich uiten in al je dimensies: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Dit verdient een holistische aanpak.
  • Klachten kunnen veroorzaakt worden door de ziekte van Lyme, Pfeiffer of andere ziektekiemen (micro-organismen, zoals virussen, bacteriën, etc.).
  • Afval- en gifstoffen in je lichaam, bijwerkingen van medicijnen, te weinig bewegen of onvoldoende gezonde voeding en drank brengen je uit balans. Gecombineerd met een andere belasting kan dit de druppel zijn die leidt tot klachten.
  • Deze klachten zijn meetbaar en behandelbaar op een holistische en natuurlijke manier.
Wie kunnen hier baat bij hebben?
  • Mensen bij wie de oorzaak nog niet gevonden is en wellicht al diverse behandelingen hebben ondergaan.
  • Mensen met chronische pijnklachten aan nek, rug of elders in het lichaam.
  • Sporters die versnelling bij herstel zoeken na blessures en/of medische ingrepen.
  • Senioren die hun degeneratieproces en de klachten bij het ouder worden willen reduceren.
  • Slachtoffers van pestgedrag op school/werk of van (seksueel) misbruik.
Wil je de diepere oorzaak weten van je klachten en die laten behandelen?

Door mijn holistische aanpak heb ik veel cliënten geholpen de diepere oorzaak te vinden van hun vermoeidheid, stress of pijn en hen geholpen dit op te lossen.
Ik kan in de diepte meten wat er met je aan de hand is en ga dan een persoonlijk behandelprogramma opstellen, rekening houdend met wat jij aankunt in jouw eigen tempo.
De behandeling kan op een natuurlijke wijze, gebruik makend van je eigen herstelvermogen, zonder medicijnen.
Naast het fysiek aanpakken van ziektekiemen, kan het zijn dat er ook mentale, emotionele of spirituele aspecten worden behandeld.

Ik nodig je uit om je overbodige ballast overboord te gooien en aan je eigen kernkwaliteiten te werken, om het mooiste te zijn, namelijk jezelf.