Home » Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten

Enkele voorbeelden van ervaringen van cliënten bij Alvital zijn:

Ziekte van Lyme
Een vrouw kwam met klachten van vermoeidheid, oogklachten en hartklachten. De oogarts wilde al opereren, de cardioloog stuurde aan op een hartoperatie. Na de meting bij Alvital bleek het een meervoudige Lyme belasting te zijn van Borrelia en Bartonella. De behandeling was succesvol in 3 maanden. De operaties waren niet nodig. Deze ervaring heb ik met twee cliënten in identieke situaties.
Een aantal artsen zijn van Lyme genezen met mijn behandeling en veel andere cliënten. In de praktijk zijn ook cliënten met zowel lyme als pfeiffer en andere combinaties succesvol behandeld.

Stress:
Een vrouw, manager in het bedrijfsleven, verbruikt ‘s morgens op haar werk alle energie, ‘s middags is ze uitgeput en presteert nog maar weinig en ‘s avonds is ze geen mens meer. Na 7 SCIO behandelingen, aangevuld met coaching van haar instelling, werkhouding, takenpakket, het geen NEE kunnen zeggen en de problemen terug aan de juiste probleemhebbers geven, kan ze nu de hele dag werken en presteren en heeft ze weer energie om ‘s avonds leuke dingen te doen. Haar productiviteit is aanzienlijk gestegen.

Vermoeidheid:
Na één preventieve gezondheidsmeting (persoonlijke APK) met de SCIO zegt een manager uit het bedrijfsleven: “Ik hoor en zie nu meer over mezelf, dan wat ik een jaar lang van mijn coach heb gehoord. Hier kan ik wat mee.” Na twee aanvullende combinatiebehandelingen zijn de vermoeidheidsklachten weg.

Burnout:
Een manager met burnout klachten zit thuis in de ziektewet. Na 7 behandelingen aangevuld met coaching op zijn functioneren, takenpakket en het leren aanpakken van enkele van zijn medewerkers, die ongemotiveerd zijn en onvoldoende presteren, kan hij drie maanden later weer aan de slag.

RSI:
Een vrouw heeft last van haar nek en RSI-klachten. Bij een bodycheck blijkt er ook een scheve heupstand te zijn. Na een behandeling met Quantum Touch op de schedel, nek, rug en heup zijn de nekklachten over, staat de heup weer recht. Na drie combinatiebehandelingen zijn de RSI-klachten sterk verminderd en goed beheersbaar. De coaching op het beter hanteren en spreiden van haar werkbelasting zorgt voor een verlichting van de werkstress tot een aanvaardbaar niveau.

Musicus met RSI:
Een musicus van een internationale popband kon door klachten in handen en polsen niet meer spelen op zijn instrument. Na vijf combinatiebehandelingen, inclusief coaching op zijn vraagstuk “en hoe moet ik, na al dit succes, nu verder met mijn leven?”, waren de klachten verholpen en kon hij weer mee op tournee.

Topsport:
Een topatleet is vanuit een burnout-situatie (niet meer kunnen hardlopen) zes weken lang behandeld om weer te kunnen hardlopen op het nationaal kampioenschap. Aanvullend werden extra vitaminen en mineralen voorgeschreven. Hij werd 1e op de 200 meter, 1e op de 400 meter en hij was niet helemaal tevreden over zijn 3e plaats op de 800 meter.

Wereldwijd worden topsporters en sportteams al jarenlang behandeld met de SCIO, waarvan de prestaties buitengewoon zijn: Windsurfer Dorian van Rijsselberghe – Olympische gouden medaile, AC Milan – europees kampioen, Fullham – engels kampioen, Chinese olympisch team – veel medailles, Grieks voetbalteam – europees kampioen, etc.

Spierreuma:
De huisarts weet nog maar één oplossing en dat is Prednison slikken, waarschijnlijk je leven lang. Dat wil mijn cliente met al twee jaar spierreuma niet en ze komt bij Alvital voor een second opinion. Na meting en analyse en doorvragen blijkt de reuma een mentaal/emotionele oorzaak te hebben. Het thema is woede, niet geuit en naar binnen geslagen in de spieren en botten, met name de bovenarmen. Door de combinatietherapie van Bioresonantie, Psychodynamica en Quantum Touch kan de woede en de pijn alsnog worden geuit en worden getransformeerd naar kracht. Na 10 behandelingen zijn de klachten nagenoeg weg. De reuma is niet meer aantoonbaar. In die tijd is via de huisarts 4 keer bloed onderzocht. De 3de en 4de keer zijn geen ontstekingswaarden meer in het bloed aangetroffen, die de eerste twee keren wel duidelijk aanwezig waren. De woede is onder controle, maar blijft wel een aandachtspunt voor mijn cliënt. Zij is zelf enorm opgelucht en blij. Ze ervaart het als een overwinning. Het is geen vijand meer maar een vriend die waarschuwt bij overbelasting of niet uitgesproken conflicten. Ze hoeft geen medicijnen te slikken. De pijn speelt af en toe op en dan weet ze dat ze aan het werk moet met een onverwerkte stukje onvrede of conflict met zichzelf of haar omgeving. Ze blijft wel twee jaar lang haar lichaam ontgiften met een slow detox kuur.

Q-koorts:
Een verkoper, die na het bezoeken van een geitenstal in Brabant de Q-koorts had gekregen en daarna zwaar vermoeid bleef en nauwelijks nog kon werken, is na zeven behandelingen plus het voorschrijven van een homeopathische kuur voor het ontgiften van de ziekteverwekker, drie maanden later vrij van de zware vermoeidheidsklachten van de Q-koorts.

Botbreuk:
“Ik krijg een pijnscheut in mijn teen” zegt een vrouw tijdens een Quantum Biofeedback behandeling. Bij navraag blijkt dat ze haar teen de week daarvoor heeft gestoten en gebroken, wat ze niet had verteld omdat ze voor iets anders kwam. De volautomatische, energetische behandeling had de breuk ontdekt en “en passant” behandeld. Twee weken later belt ze op en vertelt dat de teen volledig is genezen. Binnen 3 weken is de breuk genezen in plaats van de normale termijn van 6 weken.

Anorexia/boulimia:
Een jonge vrouw met anorexia/boulimia klachten, die al een aantal jaren diverse therapieën heeft gehad gericht op dit ziektebeeld zonder resultaat, is na zeven behandelingen vanuit de oorzaak, gericht op haar innerlijke, gekwetste kindsdeel en op het versterken van haar zelfbeeld, vrij van klachten.

Hormonale klachten:
Een vrouw met klachten over zware bloedingen bij het menstrueren, blijkt na doorvragen ook een traumatisch verleden te hebben, waarbij ze is mishandeld en seksueel misbruikt. Na vijf behandelingen, gericht op traumaverwerking, voelt ze zich bevrijd van een zware last en zit ze goed in haar vel. Nu is de menstruatie nog wel zwaar, maar met veel minder klachten en minder bloedingen.

Een vrouw met klachten van haaruitval en slechte nagels is na 4 behandelingen, in combinatie met het voorschrijven van extra vitaminen en mineralen, aangevuld met coaching op de stress in haar leven, af van haar klachten.

Gezichtsproblemen:
Migraine is de klacht van een man rond de 30. Hij heeft ook gezichtsproblemen, een blinde vlek in het gezichtsveld van een oog. Na de eerste SCIO behandeling is de blinde vlek verdwenen en kan hij weer volledig zien. Na drie behandelingen is de migraine wel verminderd, maar niet weg. De oorzaak is de druk van zijn werksituatie, waarin hij niet gelukkig is. Hij is op dat moment echter niet in staat om van werk te veranderen. In overleg stoppen we met de behandelingen. Hij is tevreden met het resultaat.

AD(H)D – Leer- en gedragsproblemen
Een jongen van 10 jaar dreigt van school te worden gestuurd. Hij krijgt waarschuwing op waarschuwing, let niet op in de klas, krijgt slechte cijfers. Hij wordt gepest en uitgedaagd en pest zelf ook. Uit de Bioresonantie meting blijkt: ADD – concentratiestoornis, te lage hersenactiviteit, onverwerkt verdriet, agressie en een sterk verstoorde bloedsuikerspiegel. Bij doorvragen blijkt hij veel te veel te snoepen en te weinig water te drinken. Dat snoepgedrag wordt aangepakt en hij gaat meer water drinken. Na 8 combinatiebehandelingen zijn de klachten onder controle. Hij wordt daarin met name met de SCIO op zijn hersenfrequenties behandeld en op zijn limbisch systeem, waar de emotionele blokkades worden behandeld.
Hij snoept nu nog erg weinig en drinkt goed water. Hij leert nu beter en heeft zijn gedrag sterk verbeterd. Zelfs voor zijn slechtste vak haalt hij nu een voldoende. Hij krijgt geen waarschuwingen meer en laat zich niet meer zo snel uitdagen. In de musical van het einde schooljaar speelt hij een hoofdrol en heeft zonder problemen de hele tekst en de rol goed kunnen leren.

Een jongen van 3 jaar is niet normaal te hanteren in de kinderopvang vanwege zijn hyperactieve gedrag. Het gedrag lijkt op dat van een stuiterbal, hij kan niet op een stoeltje zitten, klimt overal op. Na 3 behandelingen met de combinatietherapie hoor ik van zijn moeder dat in de kinderopvang wordt gezegd: “Wat is dat een lief joch geworden”. Het gedrag is sterk veranderd en hij is veel rustiger.