Home » Frequentiedraad therapie

Frequentiedraad therapie

De ziektekiemen (micro-organismen zoals Borrelia bij de ziekte van Lyme) worden behandeld met frequentiedraden. Dat zijn specifiek geprogrammeerde stukjes koperdraad met een genezende trilling.  Je neemt de kuur mee naar huis en draagt één draad bij je. Je wordt 24 uur per dag behandeld met deze trilling. Zo wordt een ziektekiem (zoals de Borrelia) onschadelijk gemaakt in een aantal weken tijd.

Een standaard kuur heeft acht frequentiedraden. Elke drie dagen verwissel je de gedragen draad voor een nieuwe. De kuur duurt 24 dagen. Je krijg een instructie mee met uitleg. Voor hardnekkige ziektekiemen is soms een vervolgkuur nodig.

Elk micro-organisme heeft een specifieke frequentie of trilling nodig om onschadelijk te worden gemaakt. Bijvoorbeeld Borrelia wordt onschadelijk gemaakt met de frequentie van Laurinezuur (uit kokosvet). De co-infecties hebben ieder weer een eigen frequentiedraad nodig.

Frequenties zijn afgeleid van vitamines, mineralen en elementen van de atomaire elemententabel. Dit is het periodiek systeem van Mendeljew, bekend in de Quantum fysica. Waar de elementen zelf soms ongrijpbaar en giftig zijn, zoals bijvoorbeeld het element Chloor, kan de frequentie van een element geneeskrachtig zijn. Een koperdraad met de frequentie van Chloor kan worden gebruikt voor het behandelen van Astma.

De specifieke geneeskrachtige frequenties van deze elementen worden in koperdraad geprogrammeerd met een apparaat dat een stroompje door de draad stuurt. Dan blijft de geneeskrachtig trilling in de draad achter als de stroom er uit is.

Bij het dragen van een frequentiedraad neemt je lichaam deze trilling op en de ziektekiem wordt hiermee onschadelijk gemaakt. De draad is leeg in drie dagen. Dat is de reden dat je dan wisselt naar een nieuwe draad.
Ook wordt jouw eigen afweersysteem wakker geschud. Zo helpt je eigen immuunsysteem mee om de ziektekiem onschadelijk te maken.

Het is veilig. Je neemt geen medicijnen in. Als het even te veel wordt qua ontgiftingsverschijnselen, zoals vermoeidheid, dan leg je de frequentiedraad even weg. Dan pak je het later weer op en laat de kuur dan wat langer duren. Je kunt het zelf veilig doseren naar draagkracht.

In mijn praktijk is het de kennis en kunde om het schadelijke micro-organisme op te sporen en te bepalen welke frequentiedraad moet worden ingezet om de ziektekiem onschadelijke te maken.

N.B.: mensen vragen wel eens: verdwijnt een ziektekiem volledig uit je lichaam met deze therapie?
Dat kan echter met geen enkele reguliere of natuurgeneeskundige test worden aangetoond. Het is dus niet vast te stellen of de laatste cel van een ziektekiem is verdwenen uit je lichaam.
Waar het om gaat is dat de ziektekiem onschadelijk wordt gemaakt en dat je klachten verdwijnen en dat je herstelt. Onschadelijk maken wordt ook wel geduid als het uitdoven van een ziektekiem.

Heb je last van chronische klachten? Heb je nog geen oplossing gevonden? Wil de oorzaak van je klachten hier veilig laten aanpakken? Je bent welkom.