Home » Vreemde energie weghalen

Vreemde energie weghalen

Draag je een vreemde energie bij je, een entiteit, die niet van jou is of is er een vreemde energie bij je in huis?

Slapen je kinderen niet? Zien ze schaduwen of personen in huis? Voel je je niet prettig op een plek in huis? Gebeuren er ongelukken in huis?

Deze vreemde energieën, ook wel entiteiten of aanhechtingen genoemd, kan ik voor je verwijderen. Ik help deze dolende zielen naar het licht en die komen niet meer terug.

Het kan voorkomen, dat iemand zich aangevallen voelt door een entiteit, denkt dat dit door zwarte magie of andere oorzaken veroorzaakt wordt, wat echter geen externe entiteit is, maar een onderbewuste, niet waarneembare deelpersoonlijkheid van zichzelf. Het kan zich voordoen als een onbekende stem in het hoofd, dwingende beïnvloeding van denken en gedrag of pijnklachten.
Dat kan een persoonlijkheidsstoornis zijn. Dat wordt hier niet behandeld.
Zwarte magie, black voodoo of bezetenheid worden hier ook niet behandeld
.

Voel je de last van je familie op je drukken en heb je last van ongelukken en ziekten in je leven?

Was jij het meest gevoelige kind? Leunde het hele ouderlijke gezin op jou en parasiteerden zij op jouw energie?  Ben je in jouw familie onbewust de drager van een familiebelasting of familievloek?

Deze belastingen kunnen al meerdere generaties in je familie voorkomen. Als drager kan ik je van de vloek verlossen of deze breken. Dan wordt tevens je hele familielijn verlost, inclusief je voorouders en eigen kinderen.

Voorbeelden hoe familievloeken ontstaan:

Als in een van de vorige eeuwen iemand van een bepaald geloof met een partner uit een ander geloof trouwde, dan werd je in de ene familie en kerk liefdevol ontvangen. In de andere familie of kerk kon het voorkomen dat je werd verstoten en dat er voor je werd “gebeden”. Hier ontstonden familievloeken, die generaties lang onbewust worden doorgegeven. Het meest gevoelige kind in een gezin is vaak de drager hiervan.
Als je nu uit een bepaald geloof over wilt stappen naar een ander geloof, dan loop je bij bepaalde religies nog steeds de kans dat je doodgezwegen, verstoten wordt of zelfs met de dood wordt bedreigd.
Al deze situaties zijn vervloekingen.

Als spiritueel therapeut heb ik goede ervaring met het veilig weghalen van vreemde energieën (entiteiten en vloekenbelastingen) bij jou, je familie en uit je huis of van je werkplek, zonder dat ik bij jou hoef te komen. Dat kost een consult van een uur.

Bij de aanpak van al deze problemen heb jij het voordeel dat ik in al je dimensies oplossingen kan bieden en je breed kan behandelen, van ziektekiemen (fysiek) tot schadelijke vreemde energie. Vaak gaan op zwakke plekken in een lichaam de ziektekiemen zich nestelen en dienen afwisselend de traumaladingen en ziektekiemen in samenhang aangepakt te worden. Daar hoef je niet voor naar meerdere gespecialiseerde therapeuten.

Ik nodig je uit om je overbodige ballast overboord te gooien en aan je eigen kernkwaliteiten te werken, om het mooiste te zijn, namelijk jezelf.